Многообразието е нашата сила, а  приобщаването е нашата ангажираност. Заедно

...
Многообразието е нашата сила, а  приобщаването е нашата ангажираност. Заедно
Коментари Харесай

 Flutter International България стана член на Българската харта на многообразието

Многообразието е нашата мощ, а  приобщаването е нашата ангажираност. Заедно сътворяваме работно място, където всеки принадлежи, споделя Станимир Комитов, общоприет управител Технологии във Flutter International България*. Ето какво още споделя той от първо лице за метода, по който компанията гради съвременна просвета на работното място

За нас е горделивост, че Flutter International България неотдавна се причисли към Хартата на многообразието в България, което символизира нашата непоколебима посветеност към развиването на многообразието и основаването на приобщаваща среда за всички чиновници. Хартата на многообразието в България, като част от европейската платформа на Хартите на многообразието и взаимна самодейност на Центъра за проучване на демокрацията и Българския Форум на бизнес водачите, предизвиква равнопоставеност, обществено приобщаване и използването на приобщаващи практики на работното място в цялата страна.

Ние във Flutter International сме отдадени на многообразието, равнопоставеността, приобщаването и принадлежността и ценим другите гледни точки и прекарвания на нашите сътрудници, като имаме вяра че многообразието на гениите и уменията произтичат точно с помощта на тази наша идея.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР